Nog vragen?

Krijg meteen antwoord op al je vragen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Apple Support bij jou thuis.

Ook 's avonds of in het weekend.

Resultaten & Ervaringen

In het verleden behaalde resultaten, garanties voor de toekomst.

De complexiteit van een Mac gaat niet altijd goed samen jouw wensen. Of een product nu gerepareerd moet worden, of dat een verbetering van je netwerk gewenst is. Wij helpen jou weer op gang door bij jou thuis aan de slag te gaan. Met duurzame oplossingen als resultaat.

Verbeteren van
prestaties

Vanaf het moment van aankoop verminderen de prestaties van je Mac's, iPhone's & iPad's. Grondig onderhoud kan je veel tijd helpen besparen. Minder vertraging, waardoor je meer tijd hebt voor de zaken die er écht toe doen.

# Categorie %
1 Netwerken 117%
2 Opslagruimte 48%
3 Prestaties 35%

No-nonsense oplossingen

Het besturingssysteem MacOS heeft de grootste impact op de prestaties van uw Mac. Door bijvoorbeeld een herinstallatie uit te voeren en enkel uw noodzakelijk bestanden vanuit een reservekopie terug te zetten, kan uw Mac weer zo goed als nieuw aanvoelen.

Grote verbeteringen, kleine impact

Niet alleen maar vernieuwen om het vernieuwen. Integrate zoekt naar oplossingen op maat. Verbetering die geschikt zijn voor je bestaande workflow en passen bij jou als persoon.

Kwalitatieve verbeteringen

Zelfs snelle apparaten kunnen voor hoofdpijn zorgen. Er komt veel kijken bij het beheersen van de Mac. Integrate kan daar bij helpen door trainingen op maat te geven. Of je nu de basics onder de knie wilt krijgen, of het meeste uit je Mac wilt halen.

Verbeteren van
het (draadloze) netwerk

Een snelle internetaansluiting betekent niet altijd snel internet. Tal van factoren oefenen invloed uit op de prestaties van uw (draadloze) netwerk. Met onze ervaring helpen wij u graag verder in het verbeteren van het netwerk.

# Verbetering %
1 Internet snelheid (speedtest) 65%
2 Lokaal netwerk (tx-snelheid) 148%

Aanvoer van het netwerk

De internetsnelheid is sterk afhankelijk van je internetprovider. Mogelijk is een nieuwe internetaanbieder een goed begin voor een snellere verbinding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer advies.

Inrichten van het netwerk

Een snelle internetaansluiting betekent niet altijd snel internet. Als u het maximale uit uw netwerk wilt halen, is vaak een bekabelde aansluiting noodzakelijk. Integrate biedt totaaloplossingen voor zowel bekabelde als draadloze netwerken.

Strategisch draadloos netwerk

Door goed te kijken naar de positionering van draadloze zendapparatuur, kan het ideale draadloze bereik gerealiseerd worden. In veel gevallen zijn extra zendpunten noodzakelijk om binnenshuis een dekkend netwerk te krijgen.

Netwerkoptimalisatie aan huis

Zonder vertraging Netflix kijken in de tuin of Spotify luisteren op Zolder. Nodig ons uit om je netwerk gronding onder handen te nemen.

Na een inventarisatie op locatie kunnen wij vaak al meteen aan de slag. Mocht het nodig zijn om met extra apparatuur te werken, of moet er eventueel bekabeling aangelegd worden, dan krijg je eerst een vaste prijsopgave.

Beheren van opslagruimte

Of je nu meer ruimte beschikbaar wilt krijgen, of effectiever met je bestanden om wilt gaan, wij helpen je graag verder met het zo effectief mogelijk beheren van jouw foto's, video's en documenten.

# Verbetering %
1 40%

Cloud oplossingen

Er is een wildgroei aan verschillende Cloud-diensten, ieder met zijn voor en nadelen. Laat je deskundig adviseren over cloudoplossingen die passen bij jouw gebruik.

Krijg grip op je bestanden

Integrate helpt je graag verder bij het organiseren en beheren van al je bestanden. Een duidelijke, toekomstbestendige structuur zodat jij nooit meer op zoek hoeft te gaan naar je bestanden.

Maak je bestanden toegankelijk op meerdere apparaten.

In sommige gevallen is een Cloud-oplossing niet wenselijk of passend. Ook dan kan een goed systeem je veel tijd en moeite besparen. Integrate helpt je graag op weg.

Integrate Premium Support

Ondersteuning bij jou thuis

89,- per uur, incl. BTW

Wij komen bij jou thuis langs. Een afspraak staat garant voor oplossing van alle problemen.

  • Ook 's avonds of in het weekend
  • Niet tevreden, geld terug

Voorrijkosten

Krijg meteen zicht op de te verwachten voorrijkosten, al vanaf €0,- in de regio Amsterdam.

x,-
  • Onze klanten beoordelen onze werkzaamheden gemiddeld met een 8.9
  • Vaak zo vroeg als dezelfde dag nog een afspraak